21 Mayıs 2011 Cumartesi

Sürgülü Kapılar, Kayar Kapılar

Camlı sürgülü kapı modelleri-<tıkla
Camlı Sürgülü Kapı Modelleri sizlerin şu 2011 yılında hiç vazgeçemediğiniz kapılar olma yolunda hızla ilerliyor. Bakınız Bilim adamları son yaptığı araştırmalara göre ünlü olan ve eline para geçen ilk kişi kapısını değiştirmekte ve bu kapılar % 45 i sürgülü kapılar dır.

siyah sürgülü kapılar < tıkla
Siyah sürgülü kapılar evinizin bir çok yerinde kullanmaya kolaylık sağlayan kapı modeli dir. Siyah oluşu sayesinde evinize sadelik katacaktır bu kesin. Evlerin en büyük aksesuarı Kapılardır. Bu eksikliği sürgülü kapı modelleri ile doldurabilirsini Sürgülü Kapılar ın son zamanlarda fiyat bakımındanda uygun hale gelmiştir.

sürgülü banyo kapısı <tıkla
 Sürgülü Banyo Kapısı evin banyolarında daha fazla vakit geçirmeniz için buyuk bir sebep olabilir. İşlemeli sürgülü kapılar evin banyosuna kattığı görsel açıdan harika görüntü olacaktır. Banyolar şiiimdi daha uzun ve dah şen geçecektir. 2011 sürgülü banyo kapıları sizlerinde tercihiniz olsun.
ahşap sürgülü kapılar
 Sürgülü Kapı modelleri ve fiyatlarına  www.dedimodu.com ' a girerek ulaşabilir  bilgi edinebilir farklı kapı modellerine gözatabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder