7 Mayıs 2011 Cumartesi

Amerikan Kapı Modelleri, Fiyatları

AMERİKAN PANEL KAPILAR BEYAZ, KREM, KIRIK BEYAZ GİBİ DÜZ RENKLİ HAZIRLANABİLECEĞİ GİBİ, BEJ PATİNE, AÇIK-KOYU MEŞE PATİNE, AÇIK-KOYU CEVİZ PATİNE, VİŞNE PATİNE, KİRAZ PATİNE, MAUN PATİNE, VENGE PATİNE gİBİ AHŞAP RENKLERLE DE HAZIRLANABİLMEKTEDİR. 
STANDART OLARAK DÜZ PERVAZLI OLAN ÇALIŞMALARIMIZ, ROZETLİ, TAÇLI ROZETLİ, FUGALI OLARAK TA HAZIRLANABİLMEKTEDİR
AMERİKAN KAPI MODELLERİ.

2011 Amerikan Kapı modelleri

Müşterimizin isteğine göre kapılar düz renkli yani Beyaz, Açık Krem, Bordo, Koyu Kahve olarak hazırlanabildiği gibi, eskitme tekniğiyle; Meşe Patine, Ceviz Patine, Maun Patine, Krem Patine gibi renklerle de imal edilebilmektedir.
Beyaz Ahşap Kapı Modelleri
İsteğe bağlı olarak cam bölmeli veya karolajlı olarak üretilebilirler. Amerikan Kapı panelinin en büyük avantajı kesilerek ebatlanabilmesidir. Bundan dolayı ölçü problemi yoktur. DORLINE Amerikan ya da Fransız Modeller; Tek Kanat, İki ya da daha fazla kanat, yavrulu ya da birden fazla yavrulu olarak hazırlanabilmektedir.
amerikan ahşap iç kapı modelleri
 Amerikan, Fransız, Lake, %100 Masif, Kaplama ya da Laminat Kapılar üretmekte ve montaj hizmeti sunmaktadır. Belirtilen tüm kapı çeşit ve modelleri aynı zamanda Sürgülü ya da Çarpma Kapı şeklinde de hazırlanabilmektedir.
2011 amerikan kapı fiyatları
Bütün Amerikan Kapı modellerimiz, gömme kapı kilidi ve ya Amerikan otel tipi (yuvarlak) kilit uygulamasıyla hazırlanabilir.  Tüm ürünlerimize burdan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder